Ponedeljek - Petek - 8:00 - 15:00,Vikendi in prazniki - Zaprto

»Zdravja ne moremo kupiti – omogoči ga sprememba življenja.«

(Sebastian Kneipp)

BOLEZNI JE NA TISOČE, A ZDRAVJE LE ENO…

Nekateri ljudje menijo, da čas danes teče hitreje, kot je nekoč. K temu zagotovo prispeva bliskoviti razvoj tehnologije, ki nam prinaša vedno nove in zmogljivejše naprave. Namesto da bi nam te olajšale življenje in prihranile čas, se pričakovanja naše okolice in tudi nas samih zaradi razvoja tehnologije venomer povečujejo. Seveda nam tako ostane vse manj časa za rekreacijo in zdravo prehranjevanje. Vse več ljudi toži nad kroničnim pomanjkanjem časa. Na žalost preveč pogosto zmanjka časa prav za to, da bi se posvetili svojemu zdravju in ga tako uspešno ohranili.

Toda, če smo bili ljudje dovolj pametni, da smo iznašli vse te tehnološko sofisticirane naprave, smo gotovo tudi dovolj pametni, da postanemo gospodarji svojega zdravja. Dovolj je le, da se ozremo naokrog, in sežemo po odličnih proizvodih, s pomočjo katerih bomo v hitrem in intenzivnem okolju, ki nas obkroža, ubranili tisto, kar je najdragocenejše – naše zdravje.

Carl Ludwig Börne, sloviti nemški publicist, je nekoč dejal: »Bolezni je na tisoče, a zdravje le eno!« Naše poslanstvo je pomagati s predstavljanjem načinov in sredstev, ki onemogočajo bolezni in preprečujejo bolečine, ki ljudem grenijo življenje.

Podjetje DIRS (Direktna Inovativna Regeneracijska Sredstva) venomer išče kakovostne proizvode, ki omogočajo regeneracijo človeškega telesa. Le najodličnejšim ponudnikom pomagamo doseči dobro prepoznavnost na slovenskem trgu. Naša naloga je končana, ko proizvajalec uspešno postavi svoje izvrstne izdelke na police lekarn oziroma specializiranih trgovin.

Pri svojem delu smo natančni in strokovni. Ponosni smo, da nas to ločuje od naše konkurence. Posamezne izdelke preverjamo na domačih in tujih inštitutih. Poskrbimo tudi zato, da je informacija o izdelkih slovenskim potrošnikom podana na način, ki je razumljiv vsakomur. Le tako je znanje za potrošnika uporabno: ključno je, da človek razvije razumevanje, na podlagi katerega lahko ustrezno poskrbi zase in izboljša svoje zdravje ter s tem tudi življenje.

Skrivnost našega uspeha sta nenehno iskanje izvrstnih ekskluzivnih izdelkov in brezpogojno sledenje kvaliteti, katero lahko slovenski potrošniki kadarkoli preverijo.

DIRS d.o.o.

Zakaj mi?

Naše prednosti pred konkurenčnimi podjetji so visok nivo profesionalnosti in individualno prilagajanje kupcem. K stranki pristopimo individualno, s posluhom za njene potrebe. Vsi naši svetovalci so izšolani strokovnjaki. Ker nam ni vseeno, ljudem z žarom in zavzetostjo vsak dan razkrivamo prednosti zdravega spanca, prijetnega počitka in regeneracije. S svojim delom želimo ljudem pomagati do zdravja, saj menimo, da je zdravje naše največje bogastvo. Nobene potrebe ni, da bi ljudje trpeli zaradi posledic, ki jih povzroči nezdravo spanje.
Kontakt

Pošljite nam sporočilo