Ponedeljek - Petek - 8:00 - 15:00,Vikendi in prazniki - Zaprto

ZAHVALE

DRUŠTVO INVALIDOV KOLOBJE

DRUŠTVO VITA

BELI OBROČ SLOVENIJE

LOGAR VERONIKA

DRUŠTVO BARKA

KOŽAR MARKO

Pozdravljeni!

Ob prisotnosti na predstavitvi in po razgovoru z ostalimi udeleženci, smo mnenja, da je bila predstavitev izredno kvalitetno organizirana. V predstavitvi je bilo zelo izčrpno in strokovno podano vse pozitivno in učinkovito delovanje samega izdelka, ki je bil predstavljen na sami predstavitvi. Ne samo to, da je oz. bo DU Rogatec iz tega naslova prejelo določena sponzorska sredstva, so prisotni dobili tudi zelo koristne nasvete o zdravem življenju.

Zato se organizatorjem še enkrat zahvaljujemo in se v bodoče še priporočamo.

Lep pozdrav,

Predsednik DU Rogatec

Velimir Novak

Spoštovano podjetje DIRS d.o.o.

Presenečeni smo bili, ko smo izvedeli, da smo kandidati vašega projekta sponzoriranja. Odzvali smo se povabilu ter organizirali srečanje naših članov društva ter cenjenega podjetja DIRS d.o.o., ki ga zastopa manager  g. Matjaž. Na hitro smo se dogovorili glede srečanja in ga  tudi realizirali. Udeleženci srečanja  smo bili presenečeni in navdušeni nad vsebino dogajanja, ki ga je profesionalno vodil g. Primož. Po prestavitvi pa je podjetje DIRS d.o.o. napravilo še eno presenečenje.  Vse prisotne je obdaril, izvedel žreb/tombolo in  prisotne povabil na večerjo. Nismo mogli verjeti ,  kaj vse lepega smo v kratkem času doživeli. Še danes se  po našem malem  mestu govori o tem srečanju.   Nekateri  smo bili že na velikih predstavitvah in kaj podobnega ni bilo nikjer.

Še enkrat se Vam iskreno zahvaljujemo za vaša sponzorska sredstva, ki so nas zelo razveselila. Zahvaljujemo se tudi g. Primožu za neverjeten in prisrčen večer, ki nam bo še dolgo ostal v spominu.

HVALA.

Laško. 09. 03. 2018

KEGLJAŠKO DRUŠTVO LAŠKO

Spoštovani!

Zahvaljujem se vam za prijetno, strokovno in nevsiljivo predstavitev vaših izdelkov. V Andražu nad Polzelo smo bili obiskovalci zelo zadovoljni z videnim in slišanem pa tudi z darili. Hvala še enkrat in lepo pozdravljeni.

Vili Pižorn Predsednik KD Andraž

Spoštovani gospod Matjaž,

ne vem, kje naj začnem. Še vedno sem polna včerajšnjih vtisov in predstavitve vaše čudovite sodelavke, gospe Tanje. Bila je čudovita, enkratna, sami superlativi. Upam, da se tega zavedate, kakšen biser imate v kolektivu.

Vse je bilo krasno, vse nagrade in vsa pozornost, ki smo jo bili deležni vsi člani društva. Predstavitev izdelka je bila zelo temeljita in nazorna. Res, kako malo človek ceni svoje zdravje in kaj je potrebno, da rečemo farmaciji in zdravilom NE. Upam, da ste tudi vi zadovoljnji z našim odzivom, saj se nas je kar nekaj odločilo, da si sedaj privoščimo tudi kaj sebi, svojemu telesu in dobremu počutju.

Gospod Matjaž, rada bi se zahvalila tudi za pozornost meni, ki ste mi jo namenili z Mercatorjevima karticama. Prvič v življenju so me čustva tako zanesla, da nisem mogla skriti presenečenja in veselja. Vedno samo dajem, očitno je prišel čas … J

 

Če vam bi lahko tudi naš zborček kdaj kaj lahko pomagal, sem vam vedno na razpolago, da se dogovoriva za sodelovanje.

Če bo pa še kdaj prilika, pa upam, da se še kdaj vidimo. Verjamem, da midva ne bova ostala pri eni blazini.

Vse dobro in še enkrat hvala gospe Tanji, čudoviti ženski in hvala tudi vam, ker vem, da ste zlatega srca.

En velik objem, Irma Bizjak, MePZ Biser.

Danes je moja mama po treh tednih uporabe biomagnetne blazine  prezivela prvi dan brez kakrsnihkoli bolecin v kolkih in hrbtenici. To se ni zgodilo ze leto in pol. V treh tednih so bolecine popolnoma izginile prvi trajnejsi rezultati pa so bili ze po 3 dneh. Hvala!

Pozdravljeni,

Naj se vam v imenu Sožitja-društva za pomoč osebam z motnjami v duševnem razvoju za Belo krajino in v svojem imenu  najlepše zahvalim za vašo donacijo, kakor tudi za zelo lepo predstavitev.
Donacijo bomo dali našima dvema članoma, ki se jima je rodila deklica, katera gre v mesecu marcu na operacijo za oči (je slepa, stara 1leto) v Italijo.

Hvala in lep pozdrav,
Helena Domitrovič-predsednica Sožitja Bela krajina

Spoštovani!

V torek 18.04 2017 sva se na Jesenicah z ženo udeležila predstavitve Vašega

prodajnega izdelka  Biopainflex.

Predstavitev je vodila gospa Tanja,ki ji vse od začetka in do konca te enkratne

prdstavitve  ni manjkalo žara.

Poleg strokovne predstavitve pa vseeno tudi vsem nam udeležencem na  razumljiv

in domač način je predstavila vaš prodajni izdelek Biopainflex.

Ne samo da nam je gospa Tanja iz lastne prakse navedla primere, kjer so

uporabljali Biopainflex, tudi praktično nam je pokazala tako sestavo kot tudi

delovanje.

Lahko ji v imenu vseh udeležencev samo izrečemo vso pohvalo, tako nad njeno

predstavitvijo in odnosom do vseh nas.

Z eno besedo

– BILI SMO NAVDUŠENI!

Zahvala in pohvala tudi podjetju DIRS za vse, kar je bilo vkljućeno v

predstavitev.

Najlepše pozdrave vam vsem, posebej pa nepozabni gospe Tanji!

Marija in Branko Frece

Pozdravljeni!

V svojem imenu in v imenu PGD Ivančna Gorica, se vam najlepše zahvaljujem za vašo donacijo sredstev v višini 400 €, ki ste jo izvedli na predstavitvi dne 26.07.2016.

Zahvala tudi v imenu naših članov, ki so prejeli lepa darila in marsikaj odnesli od predavanja in predstavitve ter se na koncu tudi lepo okrepčali.

Z gasilskim pozdravom NA POMOČ!

Predsednik

Pavel Finc

Spoštovani,

v imenu Kulturnega društva Sekvoja  bi se vam radi še enkrat zahvalili za odlično organizacijo, profesionalno predstavitev (res odlična) in nenazadnje za donirana sredstva, ki jih bomo lahko porabili za izobraževanje mladih glasbenikov. Naše skupno mnenje/zaključek je, da ste na pravi poti, da je to pravi način in da v Sloveniji manjka takšnih poslovnih modelov, ki ne skrbijo le za svoj posel ampak posredno tudi za svojo okolico.

Še enkrat iskrena hvala, lepe praznike in uspešno v novem letu.

Člani kulturnega društva Sekvoja.

Spoštovani!

V imenu Društva upokojencev Šentjur bi se želela najlepše zahvaliti za vašo donacijo, kakor tudi za bogata darila, ki smo jih bili deležni na vaši prezentaciji. Posebna zahvala tudi gospe Dragici za njeno zanimivo in poučno razlago.

Še enkrat hvala lepa. Želim vam lep dan in veliko poslovnih uspehov.

Predsednica DU Šentjur Silva Koželj

Pozdravljeni,

Na predstavitvi DIRS-a članom Belokranjskega gobarskega društva smo preživeli zelo prijeten popoldan. Vaša predstavnica ga. Dragica nam je predstavila veliko zanimivih dejstev, katerih prav gotovo ni poznala večina prisotnih. To so nam pritrdili udeleženci predstavitve in izrazili lepo zahvalo predavateljici za njeno zanimivo in zelo strokovno predavanje. Vse pohvale!

 

Ob zaključku srečanja smo tudi predali račun in ugotavljamo, da je bil zelo korektno in hitro poravnan v skladu z dogovorom oziroma pogodbo, tako da nimamo nobenih pripomb.

Za izvedbo predstavitve in podarjena sponzorska sredstva se vam iskreno zahvaljujemo in vam želimo uspešno delo.

Lep pozdrav

Za BGD Jože Cesar

Pozdravljeni,

včeraj smo imeli vašo predstavitev in lahko rečem, da smo bili poslušalci navdušeni. Zvedeli smo kako naj pazimo na svoje zdravje. Malo ste nam odprli oči.

Pohvalil bi predavateljico Tanjo, vidi se, da je medicinka in mamica 🙂

Lep pozdrav,

Marko

Pozdravljeni,

 

Srečanje je bilo prijetno, poleg tega, da smo dobili kar nekaj informacij, smo se tudi nasmejali, da je potekalo v prijetnem vzdušju. Bilo je vse kot ste obljubili, predvsem pa, da je nakazilo bilo izvršeno v tako kratkem času oz. hitro.

 

Lep pozdrav,

Mihaela Kotnik

Spoštovani!

Predstavitev je seveda za nami , katero pa nam je prineslo veliko zanimivega in do sedaj še neznanega,  in če bomo to razlago upoštevali bomo tudi bolj zdravo živeli. Srečanje je bilo prijetno in zanimivo.

Mogoče bomo še kdaj spet skupaj sodelovali.

Upam da ste tudi vi bili zadovoljni. Če pa je kakšna možnost pa bi vam poslali eno prošnjo za sponzorstvo pri nabavi našega novega vozila ki ga bomo prevzeli 20. 08. 2016 ob 30 let delovanja,

— Bomo vsakega zneska veseli.

Z gasilskim pozdravom _NA  POMOČ!

Zvonko Vražić

Kulturno prosvetno društvo Šešče je imelo v začetku marca predstavitev vašega podjetja in izdelkov. Z predstavitvijo smo bili zadovoljni saj je bila izvedena profesionalno.

Bili smo zelo zadovoljni z pogostitvijo, ki ste nam jo pripravili. Zahvaljujemo se vam za  nakazana sredstva, ki so bila nakazana res točno  in nam bodo prišla še kako prav.
Želimo vam še naprej uspešno delo!

Predsednik društva

Milena Klasič

Spoštovani,

Dne 1.3.2016 nam je vaš predstavnik g. Primož vsem prisotnim članom Koronarnega kluba Savinjska dolina Šempeter pripravil res prijeten dan.

Ob izčrpni predstavitvi vašega bio magnetnega proizvoda nam je podal še vrsto uporabnih in koristnih informacij in nasvetov glede uporabe blazine in sedeža.

Z razločnim, razumljivim načinom podajanja se je nam, srčnim bolnikom z raznoraznimi drugimi težavami, priljubil tako, da smo z njim z veseljem sodelovali, se odzivali na vprašanja, vzpodbujal nas je k aktivnemu sledenju. Zraven pa nas je nasmejal in razvedril.

Te urice smo ob vašem brezplačnem okrepčilu res lepo preživeli in se imeli lepo. Bili smo zelo zadovoljni.

Zahvaljujemo se Vam in g. Primožu za lep dan.
Tudi glas o vašem inovativnem načinu predstavitve proizvodov se bo zagotovo širil med našimi člani in njihovimi prijatelji in znanci.

Prisrčna hvala in prav lep pozdrav!

Koronarni klub Savinjska Dolina

Glede včerajšnjega srečanja smo si bili vsi edini o zadovoljstvu druženja. Vsi udeleženci lahko rečem so dobili več, kot so pričakovali. Tako z verbalnega vidika kot materialnega.

Primož je več kot odličen govornik in vse kar je povedal drži kot pribito, kar so vsi prisotni tudi potrdili in bili navdušeni nad njegovim “nastopom”, če lahko temu tako rečem. Njihov feedback je zelo pozitiven. Tako, da ga lahko pohvalite

Majda Pezdirc

Spoštovani!

MPZ Samospev se Vam iskreno zahvaljuje za izkazano čast, da  ste naš zbor povabili  ,da smo lahko prisostvovali vaši predstavitvi nad katero smo bili zelo navdušeni! Še najbolj pa smo se razveselili sponzorskih sredstev, ki bodo našemu zboru pomagali za redno delovanje! Zahvaljujemo se za vaše zaupanje in se veselimo nadaljnjega sodelovanja! 

S spoštovanjem predsednica MPZ Samospev Majda Malerič

Pozdravljeni,

srečanje je bilo prijetno, predstavitev je bila zanimiva, vse je bilo po dogovoru.
Na področju zdravja je vedno polno novosti.

Prijazen pozdrav,

Marija Krajnc

Pozdravljeni,

Po današnji predstavitvi v Gorici pri Slivnici, se vam upokojenci najlepše zahvaljujemo za to izvedbo pri nas.
Posebna zahvala pa še ga. Tanji, ki nas je navdušila, predvsem pa poljubno, a strokovno predstavila vaš izdelek. 

Želimo vam še veliko poslovnih in osebnih uspehov!

Zdenka 

za DU Gorica pri Slivnici

Pozdravljeni,

Vtisi s srečanja odlični. Upam da ste tudi vi zadovoljni z nami z našim sodelovanjem. Obiskovalci na srečanju sigurno so izvedeli kaj. Z vaše strani je do podrobnosti vse tako kot smo se dogovorili. Upam da tudi vi nimate slabih občutkov ob mislih na nas na PGD Dobrovlje. Zahvala za sredstva ki ste jih nam namenili na obeh srečanjih v dobrobit društva jih bomo uporabili. Imel sem vas v mislih ko smo bili na državnem tekmovanju v Kopru.

Čestitke vam Vaši ekipi vse dobro in še enkrat, HVALA ZA VSE. Tudi mi vam želimo obilo zdravja in uspehov še naprej in vas pozdravljam z našim gasilskim pozdravom: NA POMOČ!

Predsednik Ivan Dobnik  

Pozdravljeni,

včeraj smo uživali ob predstavitvi vaših izdelkov. Posebna zahvala gre predavateljici gospe Dragici.

Upamo da se še kdaj povežemo na takšen način. Hvala za ponujeno priložnost.

LP vsem

Brigadirski Z D R A V O,

Predsednik Kluba brigadirjev Zasavja

Borut Slanšek

Pevke in pevci MePZ Litostroj, se vam prisrčno zahvaljujemo za izkazano pomoč, v obliki sponzorstva. Z vašo pomočjo ste nam omogočili lažje delovanje pri izvajanju našega programa.

Posebej moram pohvaliti predavateljico, katera je resnično zelo lepo predstavila vaš program. V kolikor boste imeli kakšno praznovanje ali obletnico podjetja, se z veseljem udeležimo in vam popestrimo praznovanje z našim pevskim programom. Sprejmite še enkrat lepo zahvalo.

 

Lep pozdrav in veliko poslovnega uspeha.

Spoštovani g. Matjaž

Gospod Matjaž, prosila bi vas, da se ga. Tanji zahvalite v mojem imenu in v imenu udeležencev na predstavitvi, katero nam je podala v preprostem nam razumljivem jeziku, nakazala vrsto dejavnikov za različne bolezni in tudi sladkorno bolezen.

Po dobri uri in pol predstavitve, katera je prehitro minila je bilo s strani naših članov vrsto zanimivih vprašanj na katere nam je podala izčrpne odgovore, zato so me naši člani zaprosili, da se vam še enkrat zahavlim za kvalitetno in nam razumljivo predstavitev.

 

Na koncu se zahvaljujem vam g. Matjaž in ga. Tanji, da ste nam omogočili, da smo se lahko udeležili predstavitve.

 

S spoštovanjem in lepo vas pozdravljamo!

Društvo diabetikov Litija in Šmartno

Predsednica

Rudolfa Pogačar

Predstavitev je bila tako s strokovnega kot tudi predavateljskega nivoja fantastična, to ni samo moje mnjenje temveč mnenje vseh prisotnih. Ta ustna reklama bo šla naprej in verjetno spodbudila še koga.

Bili smo zadovoljni in nekaj članov je prišlo nenajavljeno tako da nas je bilo skoraj preveč. Nekaj se jih je tudi malo pritožilo ker niso bili povabljeni, tako da razmišljamo še o eni predstavitvi, če je to z vaše strani možno in pod pogojem da bo ista predavateljica, ki je pravi sonček.

To ni čarovnija, pri tem ni nič mističnega … Magnete smo preizkusili na več kot 5.000 pacientih in ni dvoma … terapija deluje!«

Robert Holcomb

dr. med, asistent/profesor nevrologije na zdravstvenem centru univerze Vanderbilt

»Kdor uporablja magnete, bo ugotovil, da se proti mnogim boleznim brez njih ne da boriti. Magneti so mojstrovina, ki ji je v zdravstvu težko najti par.«

Paracelsus

(1493 – 1541)

»Železo je nosilec kisika v našem telesu in ta mineral igra pomembno vlogo tudi pri metabolizmu celic. Če železo magnetiziramo, dobijo celice energijsko spodbudo, ki jim omogoči hitrejše in boljše delovanje.«

Linus Pauling

dobitnik Nobelove nagrade za kemijo

»Magnetna terapija v mnogih primerih odpravi potrebo po jemanju zdravil.« To je v svoji strokovni publikaciji z izjavo o odpravi bolečin potrdil tudi zdravnik Johannes Schultze, dr. med., ki je dejal: »Prihranek stroškov s praktično celotno opustitvijo zdravil in drugih fizioterapij je znaten.«

Zdravilec H. C. Karl-Heinz Hanusch

dr. med.