Ponedeljek - Petek - 8:00 - 15:00,Vikendi in prazniki - Zaprto

»Zdravja ne moremo kupiti – omogoči ga sprememba življenja.«

(Sebastian Kneipp)

BOLEZNI JE NA TISOČE, A ZDRAVJE LE ENO…

Spanje je neizogibno za zdravje vsakega posameznika zato je potrebno dobro premisliti, kako in v kakšnem okolju spimo. Če način in količina spanja ne bi bila pomembna, bi spali le po dve uri.

Znan pregovor pravi: »Kako si boš postlal tako boš spal!«, kar je ena od bistvenih resnic o spanju. Na tej strani bomo predstavili vrhunske proizvode, ki pomagajo vašemu telesu povrniti izgubljeno energijo na popolnoma naraven in zdrav način.

Spanje je regeneracija organizma od vsakodnevnega dela in stresa ter zunanjih in notranjih vplivov na naš organizem. Naši organi namreč potrebujejo regeneracijo za obnovo izčrpanih rezerv.

DIRS d.o.o.

Zakaj mi?

Naše prednosti pred konkurenčnimi podjetji so visok nivo profesionalnosti in individualno prilagajanje kupcem. K stranki pristopimo individualno, s posluhom za njene potrebe. Vsi naši svetovalci so izšolani strokovnjaki. Ker nam ni vseeno, ljudem z žarom in zavzetostjo vsak dan razkrivamo prednosti zdravega spanca, prijetnega počitka in regeneracije. S svojim delom želimo ljudem pomagati do zdravja, saj menimo, da je zdravje naše največje bogastvo. Nobene potrebe ni, da bi ljudje trpeli zaradi posledic, ki jih povzroči nezdravo spanje.